Για ένατη χρονιά,  αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας

mesaralive.gr  16 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Για ένατη χρονιά,  αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας

Συνεχίζεται δυναμικά η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν εννέα χρόνια στην Πόμπια, από την ίδρυση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας, για προσφορά ζωής στον συνάνθρωπο.

Και μπορεί να έχουν περάσει εννέα ολόκληρα χρόνια από την πρώτη εθελοντική αιμοδοσία, ωστόσο τα μέλη του συλλόγου συνεχίζουν δυναμικά να συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμα για προσφορά αίματος. Μάλιστα στο σύλλογο προστίθενται και νέα μέλη, ώστε η αγκαλιά ζωής της Πόμπιας να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη!

Ένατη αιμοδοσία

Όπως ανακοινώθηκε από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας, φέτος διοργανώνεται η 9η Εθελοντική Αιμοδοσία. Η Εθελοντική Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην Πόμπια όπου θα βρίσκεται κινητό συνεργείο αιμοληψίας.  Η αιμοδοσία θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα ολοκληρωθεί στις 19:30.

Στο κάλεσμά του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας αναφέρεται:  «Ξεκινήσαμε δυναμικά την ίδρυση της ομάδας από το 2007 και με την δική σας βοήθεια και συμμετοχή συνεχίζουμε για 9η χρονιά με αποτέλεσμα να είμαστε από τα λίγα χωριά που κρατάνε αυτόν τον θεσμό και πάμε κάθε φορά και με πιο μεγάλη συμμετοχή.!

Μια ομάδα που έγινε πάνω απ' όλα για το κοινό καλό τους χωριού μας. Γιατί δεν χρειάζονται πάνω από 5 λεπτά για να κάνουμε μια καλή πράξη γι΄ αυτό και δίνοντας 5 λεπτά από τον χρόνο σας δίνεται μια ολόκληρη ζωή σε κάποιον άλλο!!!!

Πάμε λοιπόν για άλλη μια δυναμική συμμετοχή την ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:30-19:30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΜΠΙΑΣ!!!!Θα χαρούμε πολύ για άλλη μια φορά να είσαστε όλοι εκεί..!!!'''ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ».

 

mesaralive.gr  16 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ