Για πρώτη φορά και διαδικτυακό κυνήγι Θησαδρων!

mesaralive.gr  10 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Για πρώτη φορά και διαδικτυακό κυνήγι Θησαδρων!

Το κυνήγι τώρα ξεκινάει! Αν θέλεις να αποκτήσεις προβάδισμα για την ημέρα του κυνηγιού ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το Sherlock που κρύβεις μέσα σου!

Φέτος εγκαινιάζεται το διαδικτυακό κυνήγι το οποίο θα διαρκέσει όλο τον χρόνο και θα περιλαμβάνει γρίφους (διαφορετικής διαβάθμισης και μορφής) με την απάντηση να δίνεται ηλεκτρονικά.

 

Α ΦΑΣΗ - Events

Στην πρώτη φάση του διαδικτυακού κυνηγιού απαιτείται φυσική παρουσία σε events-δράσεις του δήμου Φαιστού. Οι λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται πριν από κάθε δράση στην σελίδα FB της ομάδας Sherlock Holmes και στο site της ΔΡΩ.

Σε κάθε event θα περιλαμβάνεται 1 μικρός γρίφος, όπου θα ανταμείβει τον παίκτη με πόντους. Η συμμετοχή είναι ατομική ενώ η απάντηση θα δίνεται με mail ή με προσωπικό μήνυμα (pm) στην σελίδα FB και θα περιλαμβάνει ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας το οποίο θα αποτελεί και τον κωδικό για να πιστώνονται οι πόντοι. Το τηλέφωνο επικοινωνίας πρέπει να είναι πάντα το ίδιο για να πάρει πόντους αθροιστικά.

           

Β ΦΑΣΗ – Διαδικτυακό κυνήγι

Το διαδικτυακό κυνήγι ανοίγει περίπου 2 μήνες πριν από το κυνήγι. Ο παίκτης απαντάει σε γρίφους με mail ή προσωπικό μήνυμα και ανταμείβεται με πόντους. Η συμμετοχή είναι ατομική και διατηρούνται οι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει ήδη από την Α φάση.

 

POINTSYSTEM

Η συμμετοχή είναι ανοικτή! (Ξεκίνα όποτε θέλεις! Όσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα!)

 

Α ΦΑΣΗ - Events

Στην Α φάση κάθε σωστή απάντηση κερδίζει 20 πόντους.

Κερδίζουν όλοι όσοι απαντούν σωστά!

 

Β ΦΑΣΗ – Διαδικτυακό

Στην Β φάση η βαθμολόγηση έχει ως εξής:

Όποιος απαντήσει μέσα στο πρώτο μισάωρο, κερδίζει 80 πόντους. Όποιος απαντήσει μέσα στο 2ο μισάωρο, 70 πόντους. Στο 3ο, 60 και στο 4ο 50 πόντους.

Επιπλέον ο πρώτος από όλους τους συμμετέχοντες, που θα απαντήσει σωστά, έχει μπόνους +20 πόντους.

           

ΧΟΡΟΣ ΟΜΑΔΩΝ

Με τη δήλωση ομάδας, δηλώνεται και ένα άτομο της, όπου η ομάδα θα χρησιμοποιήσει τους πόντους που εκείνο έχει συγκεντρώσει καθ’ όλη την διάρκεια του διαδικτυακού κυνηγιού. Οι πόντοι όμως των υπολοίπων παικτών της ομάδας ΔΕΝ υπολογίζονται.

Οι καλύτερες ομάδες θα διαγωνιστούν στον χορό των ομάδων σε μία δοκιμασία, με έπαθλο ένα επιπλέον Joker με χρήση του στους πρώτους 5 γρίφους.

 

Η Α’ φάση ξεκινάει, το 1ο event έρχεται!

ΠΟΥ;   Matala Street Painting

ΠΟΤΕ; Κυριακη 11 Ιουνίου 2017

HINT;  Ένας Sherlock πρέπει να παρατηρεί όλες τις λεπτομέρειες..

Δεχόμαστε απαντήσεις στο e-mail [email protected] ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο FB (@SherlockHolmesVI)από ΚΥ 15:00 έως και ΔΕ 23:59.

Γράψτε μας εκτός την απάντηση, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο το οποίο θα είναι και ο κωδικός στον οποίο θα πιστώνονται οι πόντοι.

 

Βγάλε το Sherlock που κρύβεις μέσα σου!

 

mesaralive.gr  10 June, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα