Γιαννακόπουλος: Η βία και η τρομοκρατία δεν επιτρέπονται

  23 September, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γιαννακόπουλος: Η βία και η τρομοκρατία δεν επιτρέπονται

Το «2ο Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος» στο ΟΑΚΑ, στη μνήμη του ηγέτη του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αμαυρώθηκε από ένα δυσάρεστο περιστατικό, όταν οπαδοί εισέβαλαν χωρίς εισιτήρια στο πέταλο και κινήθηκαν επιθετικά σε φίλους της ομάδας.

Αυτή η βίαιη συμπεριφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από τον «ισχυρό άνδρα» της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σε δηλώσεις του έδειξε μηδενική ανοχή, στέλνοντας τελεσίγραφο στους οργανωμένους. 

«Ενδεχομένως αυτό να μην έχει φτάσει σε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, γι’ αυτό θέλω να το δηλώσω δημοσίως και ξεκάθαρα ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξουν τέτοιου είδους περιστατικά, είτε να σπάνε πόρτες, είτε να χτυπούν κόσμο του Παναθηναϊκού, θα κλείσω τη Θύρα 13, θα τους δώσω πίσω τα εισιτήρια και δεν θα τους επιτρέψω ξανά την είσοδο στο γήπεδο. Η βία και η τρομοκρατία σε κάθε της μορφή δεν επιτρέπεται στον Παναθηναϊκό, δεν είναι αποδεκτή και αυτό θα γίνει πράξη, είτε το θέλουν, είτε όχι!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε δηλώσεις του στην κάμερα της COSMOTE TV.
 

 

  23 September, 2019 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ