Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Η τιμή για την χωριάτικη σαλάτα

https://www.newsbomb.gr/  21 September, 2023 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Άνοιξε ελληνική ταβέρνα στο Μιλγουόκι - Η τιμή για την χωριάτικη σαλάτα

Μία ακόμα επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός του μπάσκετ από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς ο «Greek Freak» πέρασε στον χώρο και της εστίασης, αφού μεταξύ άλλων, έχει fund διαχείρισης κεφαλαίων που ανήκει στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, τη Νάσβιλ, ομάδα ποδοσφαίρου στο MLS και το Golf Center του Λος Άντζελες.

Το νέο εγχείρημα του σούπερ σταρ των Μπακς εδρεύει στην πόλη που μεγαλουργεί στο NBA, το Μιλγουόκι και ακούει στο όνομα «Avli», ελληνιστί Αυλή και αποτελεί μία… συνέχεια της φημισμένης αλυσίδας εστιατορίων από το Σικάγο. Στο… πλευρό του θα βρίσκονται οι εκπρόσωποί του, Γιώργος Πάνου και Άλεξ Σαράτσης, οι οποίοι θα είναι οι συνιδιοκτήτες της ελληνικής ταβέρνας.

«Θα είμαι εκεί μετά από κάθε παιχνίδι», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον Άλεξ Σαράτση να εξηγεί γι’ αυτήν την κίνηση. «Τρώω ελληνικό φαγητό όλη μου τη ζωή. Ποτέ μου δεν πίστευα πως θα σέρβιρα σε πελάτες. Είμαι περήφανος για τα παιδιά στην Αυλή και το πρώτο εστιατόριο έξω από την περιοχή του Σικάγο. Το να είναι μέτοχος σε ένα εστιατόριο μαζί με τον Γιώργο (σ.σ. Πάνου) και τον Γιάννη (σ.σ. Αντετοκούνμπο) θα είναι μια φανταστική εμπειρία», ανέφερε.

Το νέο εστιατόριο έκανε εγκαίνια την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και είναι το έκτο της διάσημης αλυσίδας, με τα πέντε πρώτα να έχουν έδρα στο Σικάγο. Από το μενού δεν θα μπορούσαν να λείψουν κλασικά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, όπως το τζατζίκι, το σαγανάκι, ο ταραμάς, η σπανακόπιτα, αλλά και ο μουσακάς και τα σουβλάκια, ενώ η χωριάτικη σαλάτα τιμάται στα 15 δολάρια.

 

https://www.newsbomb.gr/  21 September, 2023 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα