Γιόρτασαν στο Βροντίσι τα μέλη του Σ.Ε.Ο.Μ.Μ

mesaralive.gr  02 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Γιόρτασαν στο Βροντίσι τα μέλη του Σ.Ε.Ο.Μ.Μ

Ξεχωριστή ήταν η 1η του Σεπτέμβρη για ένα μεγάλο Σωματείο της Μεσαράς, το οποίο γιόρτασε στην Ιερά Μονή Βροντισίου τον προστάτη Άγιό του, Άγιο Νικόλαο τον Κρουταλιώτη.

Ο λόγος για το Σωματείο, επισκευαστών, οχημάτων, μηχανουργών, Μεσαράς. (Σ.Ε.Ο.Μ.Μ), το οποίο αριθμεί 101 μέλη  εγγεγραμμένα μέχρι στιγμής, και απαρτίζεται από τις ακόλουθες ειδικότητες επαγγελματιών που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα.

Μηχανικοί αυτοκινήτων, Ηλεκτρολόγοι, Φανοβαφείς, Φρενατζίδες, Τεχνικοί μοτοσικλετιστών, Μηχανικοί γεωργικών οχημάτων, Μηχανουργοί, αντιπροσωπίες ανταλλακτικών οχημάτων, και  επισκευαστές ελαστικών (Βουλκανιζατέρ)

Να σημειωθεί ότι με  απόφαση του Δ.Σ.  κάθε χρόνο 1 Σεπτέμβρη έχει καθιερωθεί να  γιορτάζουν τα μέλη του Σ.Ε.Ο.Μ.Μ. κλείνοντας τις επιχειρήσεις για να βρεθούν όλοι μαζί κοντά μαζί με τις οικογένειες τους.

Ο εορτασμός του προστάτη Αγίου ξεκίνησε με εκκλησιασμό όλων των μελλών με τις οικογένειες τους στην Ι. Μ. Βροντισίου

Ακολούθησε παράθεση πλούσιου γεύματος και απονομή  βεβαίωσης επιμόρφωσης σε όσους παρακολούθησαν κύκλο σεμιναρίων, από  αναγνωρισμένους επιμορφωτές. Είναι σημαντικό ότι κατόπιν ενεργειών του ΣΕΟΜΜ τα σεμινάρια έγιναν στη Μεσαρά, αποφεύγοντας έτσι οι συμμετέχοντες την μετάβαση στην Αθήνα.

Επίσης πραγματοποιήθηκε πλούσια κλήρωση δώρων προς ενίσχυση  του συλλόγου.

 

Η εικόνα του Αγίου Νικολάου

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο η εικόνα του  Αγίου Νικολάου  προστάτη του συλλόγου βγαίνει σε κλήρωση μεταξύ των επαγγελματιών.

Όποιος θα την «κερδίσει» θα την έχει στο κατάστημα του για όλο το χρόνο μέχρι τον εσπερινό της επόμενης εορτής που θα πρέπει να την επιστρέψει στην Εκκλησία. Έτσι έγινε και φέτος.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου κ. Λυκούργου Καργάκη: « Στόχος του συλλόγου μας για φέτος είναι η εγγραφή κι άλλων μελών. 

Επίσης η επιμόρφωση κι ενημέρωση  των εγγεγραμμένων μελών σε ότι αφορά τις εξελίξεις  πάνω στο επάγγελμα έκαστου.

Ακόμα η  σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ  των επαγγελματιών και των οικογενειών τους καθώς και η δημιουργία  αιμοτράπεζας για την κάλυψη αναγκών των μελλών του Συλλόγου.

Ομαδική ασφάλιση. Χρονοδιάγραμμα για νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, και η δημιουργία  ενός «ταμείου αλληλεγγύης» για πάν ενδεχόμενο….»

 

mesaralive.gr  02 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα