Γιορτή λήξης δραστηριοτήτων 2018 – ’19 της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

  07 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Γιορτή λήξης δραστηριοτήτων 2018 – ’19 της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας

Τα τμήματα του πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας σας προσκαλούν στη γιορτή λήξης των δραστηριοτήτων τους  σημερα στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ι. Μητροπόλεως.

Επίσης θα λειτουργεί έκθεση με έργα των τμημάτων, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου και Τρίτη 11 Ιουνίου το πρωί από τις 9.00π.μ. – 2.00μ.μ. και το απόγευμα από τις 5.00μ.μ. – 8.00μ.μ.

Επιτελείται σοβαρό έργο πολιτισμού στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου  κι αυτό χάρη στην αγάπη δίχως όρια του φωτισμένου Ιεράρχη μας Σεβασμιωτάτου κ.κ. Μακαρίου. Ως καλός ποιμένας καθοδηγεί, χρόνια τώρα, το ποίμνιο του και με τη βοήθεια των επιμορφωτών έχουν δημιουργηθεί τμήματα για μικρούς και μεγάλους με σκοπό την μάθηση και προώθηση του πολιτισμού.

Είναι σπουδαίο στ’ αλήθεια, σε χαλεπούς καιρούς όπου βασιλεύει το σκοτάδι στα όνειρά μας, να βλέπεις ανθρώπους φωτισμένους και ακούραστους να πασχίζουν με υπομονή και επιμονή για μια χαραμάδα φωτός!

Να είμαστε όλοι εκεί, τιμημένοι προσκεκλημένοι της αγάπης για τον ΆΝΘΡΩΠΟ  και τον Πολιτισμό.

Εύα Kαπελλάκη – Κοντού [Εκπαιδευτικός και αρθρογράφος Lettere Classiche dell’ Universita’ degli studi di Napoli “Federico II”].

 

  07 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ