Γιορτή τέχνης στα γραφικά σοκάκια του Καμηλαρίου.

mesaralive.gr  31 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Γιορτή τέχνης στα γραφικά σοκάκια του Καμηλαρίου.

Ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Καμηλαρίου, κ. Μιχάλης Νικητάκης, οραματίστηκε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη (3 έως 6), μία γιορτή προς τιμήν της τέχνης στα γραφικά σοκάκια του χωριού.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ....

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους αλλά και σε καταξιωμένους δημιουργούς να προβάλλουν τα έργα και την τέχνη τους.

(Ζωγραφική, σκιτσογραφία, δημιουργίες από πηλό, γυαλί, ξύλο, ύφασμα κτλ, κατασκευή κοσμημάτων, χρηστικών ή διακοσμητικών αντικειμένων, σπιτικών γλυκών, ποτών, εδεσμάτων και οτιδήποτε θα θελήσει κανείς να προβάλλει ως μορφή τέχνης και τεχνικής)

Σε ένα δρώμενο σαν και αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να λείψουν οι μουσικοί και οι ερμηνευτές, οι θεατρικές ομάδες και οι ομάδες παιδικών δραστηριοτήτων, οι οποίοι καλούνται να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους σε κάθε γωνιά του χωριού.

Η ομάδα διοργάνωσης στηρίζετε στον εθελοντισμό ευελπιστώντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και έχει ξεκινήσει να δουλεύει για αυτή την ιδέα έχοντας την ελπίδα η γιορτή της τέχνης να γίνει θεσμός στη περιοχή της Μεσαράς.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΜΕΤΟΧΗΣ:

email: [email protected]

facebook: Kamilarti-Art Kamilari

 

mesaralive.gr  31 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα