H ΑΛΜ τίμησε  την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη

mesaralive.gr  01 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
H ΑΛΜ τίμησε  την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη

Μπορεί το αγώνισμα της Ξιφασκίας, ουδεμία σχέση να μην έχει με το Καράτε, πέραν του ότι και τα δύο έχουν να κάνουν με τον Αθλητισμό, ωστόσο η Αθλητική Λέσχη Μεσαράς «Καπετάν Μιχάλης Κόρακας» έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως τιμά και αναγνωρίζει την προσπάθεια όλων των Αθλητών που αγωνίζονται και φέρνουν διακρίσεις στη Μεσαρά.

Έτσι σήμερα η  Αθλητική Λέσχη Μεσαράς τίμησε την Τυμπακιανή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Καράτε Κέλλυ Κυδωνάκη και τον προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη ,  αναγνωρίζοντας την τεράστια προσπάθειά τους.  Να υπενθυμίσουμε ότι η Κέλλυ Κυδωνάκη στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης και κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για τους  Ολυμπιακούς Αγώνες  Νέων που θα διεξαχθούν στο Buenos Aires στην Αργεντινή, 6 -18 Οκτωβρίου. Μια τεράστια διάκριση για την Κέλλυ και τον προπονητή της Μπάμπη Σταυρουλαντωνάκη αλλά και τη χώρα μας, μιας και με την πρόκριση της Αθλήτριας από το Τυμπάκι,  το ελληνικό καράτε πανηγύρισε   μια μοναδική ιστορική στιγμή με την  πρώτη συμμετοχή Έλληνα καρατέκα σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Αυτές οι διακρίσεις αναγνωρίστηκαν  και τιμήθηκαν  από την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών, σε  μια όμορφη εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών στα πλαίσια του 7ου Faistos Cup!

 

mesaralive.gr  01 July, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα