Η άμεση κάλυψη όλων των ελλείψεων του Γυμνασίου Χάρακα, στη Βουλή

Την συνεχή υποβάθμιση του Γυμνασίου Χάρακα, αλλά και τον προβληματισμό που υπάρχει για το παρόν και το μέλλον των μαθητών, από την απώλεια εκατοντάδων διδακτικών ωρών, λόγω έλλειψης καθηγητών, θέτει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με επιστολή την οποία ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης, κατέθεσε στη Βουλή υπόψιν της αρμόδιας Υπουργού.
Όπως αναφέρεται και στην επιστολή-διαμαρτυρία των γονέων, δύο μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Γυμνάσιο αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις σε καθηγητές, συγκεκριμένων ειδικοτήτων, με τους μαθητές να χάνουν διδακτικές ώρες, χωρίς υπαιτιότητά τους, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει πίσω στην ύλη σε βασικά μαθήματα.
Με βάση τα παραπάνω, ο κ. Βαρδάκης ζητά από την αρμόδια Υπουργό να εξετάσει άμεσα την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Χάρακα.
Δείτε επίσης
- Νέα διάσωση μεταναστών στους Καλούς Λιμένες
- Δήμος Φαιστού: Συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου της ΠΠ για την Αντιπλημμυρική Περίοδο
- Δήμος Φαιστού: Ευχές του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά
- Α.Σ Τυμπακίου: Ενημερωτική Εσπερίδα για την Προσωποποιημένη Άρδευση
- ΓΣEE: 24ωρη απεργία την 1η Οκτωβρίου – Ζητεί μείωση του χρόνου εργασίας στις 37,5 ώρες την εβδομάδα