Η διαφήμιση που συγκινεί: Πόσο χρόνο έχεις ακόμη με τους αγαπημένους σου

  17 December, 2018 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Η διαφήμιση που συγκινεί: Πόσο χρόνο έχεις ακόμη με τους αγαπημένους σου

Μία διαφήμιση - γροθιά στο στομάχι κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, και μας υπενθυμίζει ότι οφείλουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μία συγκλονιστική καμπάνια έρχεται να ταράξει τα… ήρεμα νερά της καθημερινότητάς μας. Αλήθεια, εσείς πόση ώρα αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Πόσα λεπτά της ώρας κάθε μέρα αφιερώνετε σε αυτούς που σας σκέφτονται και σας αγαπούν;

Μία διαφήμιση πραγματική γροθιά στο στομάχι, σίγουρα θα σας προβληματίσει και θα σας κάνει να δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι… Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί έργο του πρακτορείου Leo Burnett Madrid και του brand Ruavieja, στο οποίο ανήκει το λικέρ Pernod Ricard. Η διαφημιστική καμπάνια έχει τίτλο «Tenemos Que Vernos Más» («Πρέπει να βλέπουμε περισσότερα ο ένας τον άλλο»), και είναι στα ισπανικά, ενώ στο βίντεο υπάρχουν και αγγλικοί υπότιλοι.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, τον Νοέμβριο 2018, το βίντεο έχει προβληθεί περισσότερες από 12 εκατομμύρια φορές στο YouTube και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

  17 December, 2018 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα