Η επιχείρηση εβγαλε «λαβράκια»

  18 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
Η επιχείρηση εβγαλε «λαβράκια»

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς για αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και της Νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατα τη διαρκεια της οποίας συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 22, 48 και 52 ετών.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπιτι και το ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 48χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
• Ένα πιστόλι,
• Γεμιστήρας,
• Δύο κυνηγετικά όπλα,
• Δύο φυσιγγιοθήκες και
• 209 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων
Επιπλέον ο 48χρονος διατηρούσε ζώα συντροφιάς μη τηρώντας τους κανόνες ευζωίας και παραλείποντας την ηλεκτρονική τους σήμανση.
Ακολούθησε έρευνα στην κοινή οικία του 22χρονου και του 52χρονου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε απομίμηση πολεμικού όπλου και φυσίγγια. 
Η προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 
 

 

  18 October, 2019 ΑΡΘΡΑ