Η Κατερίνα Κοκκαράκη Προϊσταμένη της Πολεοδομίας στο Δήμο Φαιστού.

mesaralive  06 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η τοποθέτηση της κ. Αικατερίνης Κοκκαράκη του Εμμανουήλ, ως Προϊσταμένης του Τμήματος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού. Στην απόφαση την οποία υπογράφει ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Φαιστού:

«Τοποθετεί την επιλεγέντα από το οικείο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, Προϊστάμενη στο Τμήμα Πολεοδομίας της Δ/νσης Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού ως εξής:

Δ/νση Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών

Οργανική Μονάδα : Τμήμα Πολεοδομίας

Προϊσταμένη του Τμήματος τοποθετείται η Κοκκαράκη Αικατερίνη του Εμμανουήλ,κλάδου ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχ/κων με βαθμό Γ*.

*Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 28 του Ν.4024/2011 οι υπάλληλοι που επιλέγονται ως προϊστάμενοι οργανικής μονάδας επιπέδου Τμήματος και ανήκουν σε βαθμό κατώτερο του βαθμού Γ΄, με την τοποθέτηση τους κατατάσσονται στο βαθμό Γ΄.

Με βάση τα ανωτέρω με την παρούσα κατατάσσεται στον βαθμό Γ΄ η υπάλληλος : Κοκκαράκη Αικατερίνη του Εμμανουήλ, ΤΕ3 Τεχνολόγων Πολιτικών Μηχ/κων.

Η ανωτέρω τοποθέτηση ισχύει για πέντε έτη σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου πρώτου του Ν.3839/2010 με τις οποίες αντικαταστάθηκαν τα άρθρα 84 έως 87 του Κώδικα Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων ΝΠΔΔ και ακυρώνει οποιαδήποτε προηγούμενη Απόφαση τοποθέτησης Προϊσταμένου Τμήματος Πολεοδομίας (Υπηρεσία Δόμησης) του Δήμου Φαιστού.

Η παρούσα Απόφαση να αναρτηθεί στο διαδίκτυο.»

 

mesaralive  06 March, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ