Η πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο εργοστάσιο του /photos

  03 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Η πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Λεμπιδάκη στο εργοστάσιο του /photos

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

Χαμογελαστός και εμφανώς αδυνατισμένος εμφανίστηκε σήμερα στην εταιρεία του, Πλαστικά Κρήτης, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου ο Μιχάλης Λεμπιδάκης .

Στη θεά του επιχειρηματία όλοι όσοι τον αντίκριζαν ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.  

Ενώ και ο πατέρας του συγκινημένος παρακολουθούσε το γιο του να χαιρετάει, εργαζόμενους και στελέχη, αδυνατώντας και οι ίδιοι από την πλευρά του  να πιστέψουν ότι επέστρεψε στα παλιά του λημέρια ο αγαπημένος τους εργοδότης.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, δεν άφησε το χρόνο να πάει χαμένο. Αφού πέρασε λίγες ώρες στο σπίτι του και ξεκουράστηκε στη διάρκεια της νυχτας,  αποφάσισε να βγει και να κατευθυνθεί στην επιχείρηση του.

Και το έπραξε αυτό διότι όλο αυτό το διάστημα μπορεί να είχε συνεχώς στο μυαλό του την οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους ,αλλά από τις σκέψεις του δεν έλειπαν οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση του.

"Αισθάνομαι πολυ ομορφα ειμαι απολυτα υγιής ψυχικα και σωματικα και το πρωτο πράμγα πιυ  ήθελα να κάνω ήταν νά έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου", ήταν η πρώτη δήλωση του επιχειρηματία, στρεφόμενος στους δημοσιογράφους.  

Ερωτηθείς επίσης για την πιο δύσκολη φάση στην διάρκεια της 6μηνης ομηρειας του φαίνεται να απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό...».

«Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ» ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την αστυνομία που τον ελευθέρωσε από την ομηρία των έξι μηνών. «Ευχαριστώ πολύ την αστυνομία, που ξέρω ότι έδρασε με μεθοδικότητα και κάτω από άκρα μυστικότητα. Έζησα έξι εφιαλτικούς μήνες». είπε ο επιχειρηματίας.

 

neakriti.gr

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

 

  03 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα