Η «πρώτη» της νέας δημοτικής Αρχής με τον Κοκολάκη «παρών»

cretalive.gr  02 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η «πρώτη» της νέας δημοτικής Αρχής με τον Κοκολάκη «παρών»

Οι νέες δημοτικές αρχές στην Κρήτη και σ’όλη την Ελλάδα πιάνουν σήμερα δουλειά (καλοστέργιωτες και από μας) και σε όλα τα δημαρχεία το κλίμα θα' ναι πανηγυρικό!

Σ’όλα; Σίγουρα στο δημαρχείο της Γόρτυνας, ενός δήμου που τα τελευταία χρόνια «πρωταγωνιστεί» στις αρνητικές ειδήσεις με τη χρεοκοπία, τον αυτοδιοικητικό «Τειρεσία» και γενικότερα την εικόνα ενός πτωχευμένου δήμου, να μην τον αφήνουν να σηκώνει κεφάλι, πολλοί ήλπιζαν πως ξημερώνει μια άλλη μέρα, με την εκλογή Κοκολάκη!

Η απόφαση όμως του Διοικητικού Πρωτοδικείου την περασμένη Παρασκευή έφερε τα πάνω κάτω κι ο ταλαιπωρημένος Δήμος... συνεχίζει να ταλαιπωρείται!

Σήμερα, λοιπόν, δεν είναι ακριβώς η μέρα που κάποιοι (και κυρίως όσοι κέρδισαν στις εκλογές της Γόρτυνας) ονειρεύονταν πως θα ξημέρωνε! Και μπορεί Κοκολάκης να έφυγε... Κοκολάκης να ανέλαβε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η απουσία του φυσικού ηγέτη του δήμου δεν φέρνει αμηχανία, μούδιασμα και δυσκολία στη διαχείρισης της!

Ο Μιχάλης Κοκολάκης πάντως, όντας εκλεγμένος δήμαρχος, θα δώσει το παρών στη σημερινή πρώτη μέρα ανάληψης της δημοτικής αρχής από την παράταξη του, σηματοδοτώντας πως θα 'ναι εκεί, όσο χρειαστεί μέχρις ότου λήξει, είτε έτσι είτε αλλιώς, η εκκρεμότητα στον πολύπαθο δήμο!

cretalive.gr

 

cretalive.gr  02 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα