H τέλεια νοθεία:Το “Καλοκαίρι στο Νότο” παρουσιάζει...

  03 June, 2019 ΑΡΘΡΑ
H τέλεια νοθεία:Το “Καλοκαίρι στο Νότο” παρουσιάζει...

Το «Καλοκαίρι στο Νότο» ταράζει και φέτος τα νερά με το νέο του spot!

Το «Καλοκαίρι στο Νότο»… ξαναχτύπησε, ίσως, με το πιο επιτυχημένο του spot έως τώρα!

Κάθε χρόνο, ολόκληρη η Κρήτη περιμένει εναγωνίως το spot από το «Καλοκαίρι στο Νότο», την Παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή, με τη Γωγώ Βερίγου και το Γιώργο Μπαλοθιάρη.

 

Κι αυτό γιατί, κάθε χρόνο, το «Καλοκαίρι στο Νότο» προμοτάρει την εκπομπή του, με ένα εμπνευσμένο spot, το οποίο - όπως κάθε χρόνο - είναι επηρεασμένο από την επικαιρότητα.

Φέτος, λοιπόν, το «Καλοκαίρι στο Νότο», επηρεάστηκε τόσο από τη δημοφιλή σειρά του Netflix, «La Casa De Papel», αλλά και από το θέμα των τελευταίων ημερών, τις εκλογές.

Στο νέο σποτ, πρωταγωνίστριες είναι 3 γιαγιάδες, με κωδικά ονόματα «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες», οι οποίες ετοιμάζουν την… «τέλεια νοθεία», προκειμένου να γίνει Πρόεδρος της Κοινότητας ο γιος της αρχηγού τους!

Ο αστυνομικός, ο οποίος έπεσε θύμα της «τέλειας νοθείας», διηγείται στους συγχωριανούς του τι συνέβη, όμως εκείνοι δεν τον πιστεύουν, μέχρι που βλέπουν το... δημοσίευμα της προαγωγής του στην εφημερίδα.

Πρόκειται για το 4ο βίντεο του «Καλοκαίρι στο Νότο», το οποίο αναμένεται να σημειώσει την ίδια επιτυχημένη πορεία με τα τρία προηγούμενα, που έγιναν viral: Το «Let’s Do It Χαρίλαε», το «Κρητικό Survivor» και το «Just Μπύρες».

Απολαύστε το

 

  03 June, 2019 ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα