Η θεατρική ομάδα Αγίας Γαλήνης υπόσχεται νέες αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές!

  14 July, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Η θεατρική ομάδα Αγίας Γαλήνης υπόσχεται νέες αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές!

Πιστοί στο καλοκαιρινό θεατρικό τους ραντεβού οι συντελεστές

Η θεατρική ομάδα Αγίας Γαλήνης, για μια ακόμα χρονιά,  με μεράκι και ενθουσιασμό,έχει ετοιμάσει όμορφες καλοκαιρινές βραδιές αφιερωμένες στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο για μικρούς και μεγάλους λάτρεις του θεάτρου,αυτή τη φορά καλώντας μας να μείνουμε για πάντα παιδιά .

Όπως αναφέρεται λοιπόν στη σχετική ανακοίνωση:

Η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης, παρά τις όποιες αντιξοότητες, δίνοντας και φέτος το παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας λόγω της κατάστασης με τον Covid, διοργανωνει μια σειρά μουσικοχορευτικών παραστάσεων με τίτλο «ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ», που θα πραγματοποιηθούν κατά σειρά 

την Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021, καθώς και την 

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021 και το Σάββατο 14 Αυγούστου 2021. 

Ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων 21:00 το βράδυ, στο θέατρο Δαίδαλου & Ικάρου στην Αγία Γαλήνη.

Η φετινή παράσταση είναι αφιερωμένη στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Οι Θεατρίνοι ζωντανά με την ορχήστρα τους θα τραγουδήσουν, θα παίξουν μουσική, θα χορέψουν και θα ενσαρκώσουν ήρωες από αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Η τιμή εισόδου είναι 2 €.

Λόγω των μέτρων ασφαλείας λόγω Covid, ο αριθμός θέσεων θα είναι περιορισμένος. Γίνονται κρατήσεις στο τηλέφωνο 6948246842 και στο Facebook/Messenger της Θεατρικής Ομάδας Αγίας Γαλήνης. 

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα της ομάδας στο facebook

"Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Θεατρική Ομάδα Αγίας Γαλήνης είναι εδώ!!! Φέτος σας προσκαλεί σε βραδιές αφιερωμένες στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο.

Οι "Θεατρίνοι" αλλάζουν ρόλους, χορεύουν και τραγουδούν με τη ζωντανή μουσική της ορχήστρας μας και σας περιμένουμε να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να μην ξεχάσουμε να..."ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ"

Δείτε το βιντεο

 

Και φωτογραφικό υλικό απο τις πρόβες:

 

  14 July, 2021 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ