Η τραγική ειρωνεία για τον Γρηγόρη...

neakriti.gr   27 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η τραγική ειρωνεία για τον Γρηγόρη...

Μια μεγάλη τραγωδία συγκλονίζει από χθες την κοινωνία του Ηρακλείου για μια ακόμη φορά, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στη θάλασσα, με τη σύζυγο και τα ανήλικα παιδιά του να βρίσκονται στην παραλία.

Η νέα τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες ξυπνά μνήμες από τον χαμό του ζευγαριού από το Ηράκλειο, πέρυσι της Παναγίας, όταν οι δυο τους προσπάθησαν να σώσουν τα παιδιά τους σε θάλασσα του Ρεθύμνου, όμως στην προσπάθειά τους αυτή πνίγηκαν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που χθες έχασε τη ζωή του στη θάλασσα είναι ο 43χρονος Γρηγόρης Μανασσάκης, έμπειρος δύτης και μηχανικός σκαφών, τον οποίο συγκλονισμένοι οι διαδικτυακοί του φίλοι αλλά και συγγενείς τον αποχαιρετούν στο Facebook με φωτογραφίες από την καταδυτική ζωή του. Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση δεν είναι άλλη από αυτή ακριβώς, ότι γνώριζε καλά τους κινδύνους της θάλασσας, όμως το παιχνίδι της μοίρας είναι πάντοτε απρόβλεπτο για όλους τους ανθρώπους! Η απώλεια της ζωής του νέου αυτού άνδρα έχει σκορπίσει μεγάλη θλίψη από τα Χανιά ως το Ηράκλειο, καθώς το συμβάν συνέβη στα Χανιά, όμως ο θανών ήταν Ηρακλειώτης! Πληροφορίες από κύκλους γνωστών αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο που του στοίχισε τη ζωή ενώ βρισκόταν στο νερό. Το περιστατικό συνέβη στον περιοχή του Ακρωτηρίου Χανίων και ειδικότερα στην παραλία του Σταυρού, από όπου ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του ο 43χρονος οικογενειάρχης.


Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια της ίδιας του της γυναίκας, αλλά και των παιδιών του, καθώς ο άτυχος 43χρονος είχε πάει στη θάλασσα μαζί με την οικογένειά του. Το συμβάν σημειώθηκε χθες, περίπου στις 2 το μεσημέρι. 
Ο 43χρονος άνδρας κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Σταυρού, στο Ακρωτήρι Χανίων. Για άγνωστους λόγους, ο 43χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Γρήγορα έγινε αντιληπτός και ανασύρθηκε στη στεριά από άλλους λουόμενους. Εξάλλου, άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο.


Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, προκειμένου να επαναφέρουν τον άτυχο λουόμενο. Εις μάτην... Ο 43χρονος διακομίστηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Εκεί οι γιατροί τού έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, η οποία, δυστυχώς, δεν απέδωσε “καρπούς”, αφού για τον άτυχο πατέρα ήταν ήδη αργά... 
Η νέα αυτή τραγωδία ξυπνά μνήμες από την τραγωδία πέρυσι στο Ρέθυμνο όπου ένα ζευγάρι πνίγηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών τους τα οποία είχαν κινδυνεύσει.

 

 

neakriti.gr

 

neakriti.gr   27 August, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα