Η ζωγραφιά που οδήγησε τη μητέρα να πετάξει την κόρη της και να αυτοκτονήσει

mesaralive.gr  05 April, 2019
Η ζωγραφιά που οδήγησε τη μητέρα να πετάξει την κόρη της και να αυτοκτονήσει

Ανατριχιάζει η αιτία που οδήγησε την 44χρονη να πετάξει την ίδια της την κόρη στο κενό και έπειτα να κάνει βουτιά θανάτου, στις 19 Μαρτίου, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν από οικείους της οικογένειας, η 44χρονη γυναίκα παρουσίαζε ψυχολογικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες και, μάλιστα, είχε ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Τη σκότωσε επειδή πίστευε πως κακοποιείτο

Μερικές εβδομάδες πριν από το τραγικό περιστατικό, η γυναίκα φέρεται να είχε την ψευδαίσθηση ότι υπήρξε παρενόχληση ή και αγνώστου μορφής «κακοποίηση» της τετράχρονης κόρης της σε παιδικό σταθμό που πήγαινε σε άλλη περιοχή της Αθήνας. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν αποδείχτηκε.

Σύμφωνα με άλλες καταθέσεις, η 44χρονη γυναίκα ερμήνευσε ως δείγμα μιας τέτοιου είδους κακής συμπεριφοράς σε βάρος της κόρης της μια ζωγραφιά που είχε κάνει το άτυχο κοριτσάκι.

Μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια παιδοψυχολόγου που δεν έφθασε σε σαφή συμπεράσματα ότι υπήρχε σχετικό πρόβλημα, καθώς κι ότι ούτε το σχέδιο της τετράχρονης μπορούσε να έχει τέτοιου είδους ερμηνεία.

Έπειτα από 4-5 ημέρες, αποφάσισε να ρίξει από το μπαλκόνι την κόρη της και να βάλει τέρμα στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο, χωρίς να αφήσει οποιοδήποτε μήνυμα.

Όπως προκύπτουν και από μαρτυρίες συγγενών της οικογένειας, σύμφωνα με το cnn.gr, η 44χρονη παρουσίαζε περαιτέρω επιδείνωση και μάλιστα απέφευγε να κινηθεί σε δημόσιους χώρους.

Στη σχετική δικογραφία η οποία ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες, έχει ενταχθεί και βίντεο που απεικονίζει τμήμα του δραματικού συμβάντος, όπως το κατέγραψε με το κινητό της μια ηλικιωμένη γειτόνισσα της οικογένειας.

 

mesaralive.gr  05 April, 2019

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα