Ηλεκτρονικό εμπόριο: Άρωμα Κρήτης στη e-Commerce expo 2018 στην Αθήνα!

mesaralive.gr  22 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ
Ηλεκτρονικό εμπόριο: Άρωμα Κρήτης στη e-Commerce expo 2018 στην Αθήνα!

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Κρήτη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την υπόλοιπη Ελλάδα αναφορικά με την εξέλιξη των επιχειρήσεων που είτε δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο είτε ασχολούνται τεχνολογικά με αυτό!

Η Netmechanics LLC η Κρητική εταιρία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και στην προώθηση εφαρμογών ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Shop System, Car Rental System κ.λπ.) παρουσιάζει το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το νέο της προϊόν στην μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στο Ζάππειο στην Αθήνα! 

Το nmStore Lite, όπως ονομάζεται το συγκεκριμένο προϊόν της Netmechanics, είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος (e-Shop) η οποία έρχεται να ταράξει τα νερά στον συγκεκριμένο κλάδο καθώς προσφέρει μια, γρήγορη και αξιόπιστη λύση η οποία παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία στον κόσμο του e-Commerce.

Μάλιστα το συγκεκριμένο προϊόν θα προωθηθεί και από τον μεγιστάνα του κλάδου της πληροφορικής Info-quest η οποία από την πλευρά της προσφέρει τη δυνατότητα διασύνδεσης του e-Shop με το ERP QZone!

Τέλος, το κάλεσμα της εταιρίας για γνωριμία αυτού του προϊόντος είναι ανοιχτό καθώς οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Info-Quest και της Netmechanics στην εν λόγω έκθεση! 

 

mesaralive.gr  22 November, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑOIKONOMIAΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα