Ηράκλειο: 12χρονος πήγε στο νοσοκομείο χτυπημένος και κατήγγειλε κακοποίηση από τη μητριά του

  18 August, 2023 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: 12χρονος πήγε στο νοσοκομείο χτυπημένος και κατήγγειλε κακοποίηση από τη μητριά του

Κακοποίηση από τη μητριά του κατήγγειλε ένα 12χρονο παιδί στην Κρήτη, που μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ με τραύματα στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, το παιδί, που διέμενε σε χωριό στη Βιάννο Ηρακλείου, μεταφέρθηκε το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο με αιμάτωμα στο αυτί. Κατά την εξέτασή του από τους γιατρούς, το αγοράκι εξομολογήθηκε ότι το κακοποιεί η μητριά του ενώ στη συνέχεια οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι ελλιποβαρές καθώς αν και 12 ετών ζυγίζει μόλις 25 κιλά.

Οι γιατροί άμεσα ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδί τραυματίστηκε, ωστόσο η αστυνομία δεν προέβη σε σύλληψη, αφού είχε εκπνεύσει το αυτόφωρο, όταν το παιδί κατήγγειλε το περιστατικό.

Ενημερώθηκε ο εισαγγελέας

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί και ο εισαγγελέας που διέταξε τη διενέργεια Κοινωνικής Έρευνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει ο 12χρονος.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο των καταθέσεων ενώ έχει ζητηθεί η αρωγή από το «Χαμόγελο του παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, το παιδί απομακρύνθηκε από τον πατέρα και τη μητριά, που είναι Αλβανικής υπηκοότητας, και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

 

Δείτε επίσης

Σχετικά άρθρα

  18 August, 2023 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα