Ηράκλειο: Απολογούνται σήμερα για το καμένο αγροτικό στις Μοίρες – Πώς έφτασαν στη σύλληψή τους

https://www.neakriti.gr/  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Απολογούνται σήμερα για το καμένο αγροτικό στις Μοίρες – Πώς έφτασαν στη σύλληψή τους


Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 39χρονος φέρεται να έδωσε στον 38χρονο συγκατηγορούμενό του 500 ευρώ, προκειμένου εκείνος να βάλει φωτιά στο φορτηγάκι

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, οι δύο Κρητικοί 39 και 38 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση εμπρησμού αγροτικού αυτοκινήτου ιδιοκτησίας συντοπίτη τους, πριν από λίγα 24ωρα στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 39χρονος φέρεται να έδωσε στον 38χρονο συγκατηγορούμενό του 500 ευρώ, προκειμένου εκείνος να βάλει φωτιά στο φορτηγάκι, για άγνωστους λόγους.

Το συμβάν έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στις Μοίρες Ηρακλείου.

Τα αμέσως προηγούμενα 24ωρα, αστυνομικοί που ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης μελέτησαν εξονυχιστικά υλικό που συνέλεξαν από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και τελικά κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 38χρονο ως τον εμπρηστή του αυτοκινήτου.

Κάπως έτσι άρχισε να ξετυλίγεται περαιτέρω το “κουβάρι” της υπόθεσης, με τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού να φτάνουν τελικά στη σύλληψη και του 39χρονου κατηγορούμενου, που φέρεται να έδωσε ποσό 500 ευρώ στον 38χρονο, προκειμένου να βάλει φωτιά στο επίμαχο όχημα.

Ο 38χρονος κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για εμπρησμό από πρόθεση, από τον οποίο θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και ξένα πράγματα, ενώ ο 39χρονος για ηθική αυτουργία στον εμπρησμό.

 

https://www.neakriti.gr/  29 September, 2023 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα