Ηράκλειο: Χαροπαλεύει το 5χρονο παιδάκι που έπεσε απ’το μπαλκόνι

  02 November, 2020 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Χαροπαλεύει το 5χρονο παιδάκι που έπεσε απ’το μπαλκόνι

Στο κόκκινο η αγωνία για το άτυχο παιδί. Η πτώση από το μπαλκόνι, το έστειλε στην εντατική…

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 5χρονο αγόρι, παιδί ζεύγους Κούρδων από τη Βόρεια Συρία και συγκεκριμένα την πόλη Κομπάνι (Αΐν αλ Αράμπ), το οποίο έκανε προχθές Σάββατο (30-10-2020) “βουτιά” στο κενό από το μπαλκόνι σπιτιού στον Μασταμπά Ηρακλείου. Το αγόρι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Την ίδια στιγμή, η κοινωνία του Ηρακλείου και η οικογένειά του προσεύχονται να τα καταφέρει και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το 5χρονο αγόρι να ξυπνήσει από αυτόν τον εφιάλτη και να επιστρέψει απολύτως υγιές στο σπίτι και στην οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, ο 5χρονος Κούρδος από τη Βόρειο Συρία, που ζει από τον Μάιο του 2019 στο Ηράκλειο, έκανε το απόγεμα του Σαββάτου βουτιά από το μπαλκόνι. Οι αιτίες που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό συμβάν παραμένουν άγνωστες και αδιευκρίνιστες. Στο σπίτι του βρισκόταν και η μητέρα του, η οποία ωστόσο τη χρονική στιγμή που το παιδάκι “βούτηξε” στο κενό από το μπαλκόνι, ήταν στο μπάνιο.

«Δε θέλω να πω ψέματα. Δεν ξέρω τι έγινε και πώς το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι», ανέφερε στην κάμερα της “Κρήτη ΤV” κάτοικος της περιοχής του Μασταμπά. Η μητέρα του, που έχει τρία παιδιά, μια 6χρονη κόρη, τον 5χρονο και ένα μωρό μόλις 9 μηνών, για τα ελάχιστα λεπτά που έχασε την οπτική επαφή μαζί τους για να πάει μέχρι το μπάνιο του σπιτιού, έντρομη άκουσε την κόρη της να της λέει ότι ο μικρός είχε πέσει στο κενό, στην πίσω αυλή του σπιτιού.

«Τον 5χρονο τον είχαν βάλει πάνω στο αμάξι μου. Ήρθε ασθενοφόρο και τον πήραν. Αναστατώθηκε η περιοχή. Εύχομαι να γίνει το γρηγορότερο καλά», είπε κάτοικος του Μασταμπά. Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον 5χρονο στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, όπου μέχρι και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

 

  02 November, 2020 ΑΡΘΡΑ