Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ληστειών – Χειροπέδες σε 19χρονο

  10 March, 2020 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν υποθέσεις ληστειών – Χειροπέδες σε 19χρονο

Με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους δύο άνδρες, ένας 19χρονος και ένας 30χρονος, λήστευαν καταστήματα στο Ηράκλειο κατά το χρονικό διάστημα από 13.12.2019 έως την 21.01.2020

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου κατάφεραν και συγκέντρωσαν στοιχεία που τους οδήγησαν στην ταυτότητα των δραστών. Του 19χρονου ο οποίος και συνελήφθη και ενός 30χρονου αλλοδαπού για τον οποίο σχηματίστηκε δικογραφία.

Το πρωί της Δευτέρας, οι άνδρες της Υ.Α Ηρακλείου με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ηρακλείου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης, προχώρησαν σε κατ οίκον έρευνα στην οικία του 19χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φυσίγγιο καθώς και τα είδη ρουχισμού που φορούσε κατά την διάπραξη των ληστειών.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές οι δύο δράστες είχαν διαπράξει δύο ληστείες και μία κλοπή, στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου ενώ απέσπασαν από υπαλλήλους και πελάτες  των καταστημάτων συνολικά το χρηματικό ποσό των 420 ευρώ και κόσμημα απροσδιόριστης αξίας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 

  10 March, 2020 ΑΡΘΡΑ