Ηράκλειο: Γιατρός κατηγορείται ότι ασελγούσε για χρόνια στον θετό γιό του

Στο σκαμνί ο Κρητικός γιατρός που αρνείται τις κατηγορίες,κάνοντας λόγο για σκευωρία σε βάρος του
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου επρόκειτο να καθίσει σήμερα για να δικαστεί ένας Κρητικός γιατρός, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε - επί 9 χρόνια - σε βάρος του ανήλικου παιδιού της - πρώην πλέον - συζύγου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να ασελγούσε στο αγοράκι το οποίο είχε αποκτήσει η γυναίκα του από προηγούμενο γάμο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί φέρεται να κακοποιείτο σεξουαλικά από τον πατριό του από την ηλικία των 7 έως 16 ετών!
Το φερόμενο θύμα αποκάλυψε τα όσα φέρεται να περνούσε στα χέρια του κατηγορούμενου, αφού εκείνος χώρισε με τη μητέρα του.
Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα Τρίτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, ωστόσο, αναβλήθηκε εξαιτίας της μη προσέλευσης μαρτύρων του κατηγορητηρίου στη δίκη.
Επισημαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αρνείται τα όσα του αποδίδονται και κάνει λόγο για σκευωρία σε βάρος του.
Δείτε επίσης
- Kαιρός: Νέος καύσωνας προ των πυλών-Πότε υποχωρούν τα μελτέμια
- Δροσερά φασολάκια με ξινόχοντρο
- Γονιδιωματικός έλεγχος νεογνών: Η Ελλάδα κάνει το άλμα στο μέλλον
- Υπουργείο Παιδείας: Έρχονται 10.000 διορισμοί εκπαιδευτικών – Πώς θα γίνει η κατανομή
- Κολλαγόνο: 5 τροφές που επιβραδύνουν τη γήρανση του δέρματος
Σχετικά άρθρα
- Στη δημοσιότητα τα στοιχειά του 59χρονου που ασελγούσε στον ανιψιό του
- Κατέγραφε σε ημερολόγιο όσα βίωνε στα χέρια του θείου ο 10χρονος
- Ποινή φυλάκισης για τον 59χρονο που ασελγούσε στον ανήλικο ανιψιό του
- Απολογείται τη Δευτέρα ο 59χρονος που φέρεται να ασελγούσε στον ανιψιό του
- Ηράκλειο: 59χρονος ασέλγησε στον ανήλικο ανιψιό του