Hράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του τυφλωμένος από τη ζήλια

  22 December, 2019 ΑΡΘΡΑ
Hράκλειο: Σκότωσε τη γυναίκα του τυφλωμένος από τη ζήλια

Οικογενειακή τραγωδία στη Νέα Αλικαρνασσό

Νεκρή έπεσε, τα ξημερώματα, μια 33χρονη γυναίκα, από το χέρι του ίδιου της του συζύγου, με τον οποίο είχε αποκτήσει ένα 4χρονο παιδάκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Ηροδότου, στην περιοχή της Ν.Αλικαρνασού, όταν ο 54χρονος άνδρας, υδραυλικός στο επάγγελμα και εισοδηματίας, έβγαλε κυνηγετική καραμπίνα, και με δύο σφαίρες έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης 33χρονης.

Το ζευγάρι νωρίτερα διασκέδαζε σε ταβέρνα με φίλους και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική κατάληξη. Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι, ξεκίνησε ένας καυγάς, που αποδίδεται ενδεχομένως και σε ζήλεια από την πλευρά του άνδρα.

Αμέσως μετά τους μοιραίους πυροβολισμούς, ο άνδρας έφυγε από το σπίτι, ενώ κατόπιν διαπραγματεύσεων με την Αστυνομία, περίπου μία ώρα μετά παραδόθηκε.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Οι περιγραφές των γειτόνων συγκλονίζουν: Ο 54χρονος βγήκε από το διαμέρισμα και φώναξε στην αδελφή του πως σκότωσε την άτυχη Αδαμαντία. Σε κατάσταση παραληρήματος έφυγε έχοντας μαζί του το 4χρονο αγοράκι αλλά και την καραμπίνα.

Στις αστυνομικές αρχές σήμανε συναγερμός υπό το φόβο η τραγωδία να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Το θρίλερ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη μέχρι ο 54χρονος να παραδώσει το αγοράκι, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, σε συγγενικό του σπίτι στην περιοχή του Κατσαμπά και να παραδοθεί μαζί με το όπλο του εγκλήματος.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συνθέτουν ουσιαστικά το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος καθώς οι άγριοι καυγάδες του ζευγαριού είχαν εκτυλιχθεί ακόμη και στη μέση του δρόμου.

Πριν από περίπου 20 ημέρες μάλιστα είχε κληθεί η αστυνομία σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Όμως η 33χρονη επέλεξε και πάλι να παραμείνει στην ίδια στέγη με το 54χρονο, ο οποίος υποψιαζόταν ότι είχε πρόθεση να τον εγκαταλείψει μαζί με το 4χρονο αγοράκι και την παρακολουθούσε.

Η σήμανση εντόπισε και κατέσχεσε ένα καταγραφικό μέσα στο σπίτι ενώ ο συζυγοκτόνος φέρεται να εξομολογήθηκε σε δικούς του ανθρώπους ότι είχε τοποθετήσει μικρόφωνα ακόμη και μέσα στο αυτοκίνητο του, ενώ παρακολουθούσε και τη δραστηριότητα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

  22 December, 2019 ΑΡΘΡΑ