Ηράκλειο:”Χαροπαλεύει” ο άτυχος ντελιβεράς

neakriti.gr  08 October, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο:”Χαροπαλεύει” ο άτυχος ντελιβεράς

Ο 31χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς και στο υπόλοιπο σώμα

«Μάχη» για τη ζωή του δίνει ο 31χρονος άνδρας, που τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας στις Μεσαμπελιές

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο 31χρονος ντελιβεράς, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο στη διασταύρωση των οδών Ανθέων και Εθνομαρτύρων, στην περιοχή Μεσαμπελιές.

Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου κ. Γιώργο Μοσχοβάκη, είναι πολυτραυματίας, ενώ φέρει πολύ σοβαρά τραύματα και στο κεφάλι.

 

Σύμφωνα με τον κ. Μοσχοβάκη «τα πρώτα 24ωρα είναι και τα πιο σημαντικά. Αυτό που έχουμε να πούμε τώρα είναι ότι η κατάστασή αξιολογείται κρίσιμη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχαμε μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Γιάννη Φανουργιάκη,τα περιστατικά διαδέχονταν τον ένα μετά το άλλο, με τους γιατρούς και τους διασώστες να βρίσκονται επί ποδός σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Η ΜΕΘ ήταν γεμάτη από περιστατικά», ο 31χρονος πολυτραυματίας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσυλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», όπως είπε ο κ. Φανουργιάκης

 

neakriti.gr  08 October, 2019 ΑΡΘΡΑ