Ηράκλειο:Τη Δευτέρα απολογείται ο 50χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 5χρονο κορίτσι

Αντωνογιαννάκη Μαρία  20 October, 2018 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο:Τη Δευτέρα απολογείται ο 50χρονος που φέρεται να ασέλγησε σε 5χρονο κορίτσι

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει,μετά την καταγγελία της οικογένειας, ο 50χρονος άνδρας,πατέρας δύο παιδιών

Tη Δευτέρα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 50χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 5χρονου κοριτσιού.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε χθες το πρωί, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας. Σε βάρος του 50χρονου, πατέρα δύο παιδιών, έχουν ασκηθεί διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, για αποπλάνηση κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου από φιλικό πρόσωπο της οικογένειας και για βιασμό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα του παιδιού, την ώρα που έκανε μπάνιο το κοριτσάκι της, διαπίστωσε ερυθρότητα στα γεννητικά του όργανα. Όταν ρώτησε το παιδί της τι είχε συμβεί, εκείνο άρχισε να λέει ότι κάποιες φορές την κάνει μπάνιο και ο 50χρονος και ότι παίζουν μαζί διάφορα “παιχνίδια”. Η μητέρα με την 5χρονη κόρη ήρθαν πριν από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα, από χώρα του εξωτερικού, μετά τον χαμό του πατέρα της οικογένειας, στην προσπάθειά τους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Γνωρίστηκαν με τον 50χρονο και την οικογένειά του και ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις, μέχρι που η καταγγελία ήρθε να ταράξει το όλο σκηνικό.

 

neakriti.gr

 

Αντωνογιαννάκη Μαρία  20 October, 2018 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα