Ηρθαν σε επαφή με μια νέα εξαιρετική μπύρα - Ανοιξε για το κοινό το εργοστάσιο

mesaralive.gr  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ηρθαν σε επαφή με μια νέα εξαιρετική μπύρα - Ανοιξε για το κοινό το εργοστάσιο

Μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωρίσουν το νέο εργοστάσιο της οικογένειας Ζηδιανάκη, παραγωγής μπύρας, άνοιξε τις πύλες του για το κοινο.

Πρόκειται για ένα νέο εργοστάσιο που έχει έδρα στην Ελιά Πεδιάδος και έχει θέσει στόχο να κατακτήσει την αγορά της... μπύρας, μέσα από την «Candia».

Αρκετός κόσμος έσπευσε το Σάββατο για να ξεναγηθεί από κοντά στους χώρους του εργοστασίου. Μέσα από την επίσκεψη και την ξενάγηση, το κοινό ειχε τη δυνατότητα να γνωρίσει το ζύθο, τα χαρακτηριστικά και την ιστορία του, να εξοικειωθεί με τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, να μάθει για την πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται στην παραγωγή, να συνομιλήσει με τους ζυθοποιούς που βρίσκονται πίσω από την παραγωγή των προϊόντων αλλά και να δοκιμάσει διαφορετικά είδη μπύρας.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται από την Ένωση Ζυθοποιών οι εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα ηταν οι παρακατω: 

Ξενάγηση στους χώρους της ζυθοποίησης και της εμφιάλωσης των ζυθοποιείων που συμμετέχουν. 
Καθοδηγούμενη γευστική δοκιμή διαφορετικών τύπων μπύρας. 
Περιήγηση και παρουσίαση της ιστορίας της μπύρας με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό
Καθοδηγούμενη γευσιγνωσία μπύρας. 
Γνωριμία με καταξιωμένους ζυθοποιούς. 
Γευστική δοκιμή σε νέες αλλά και γνωστές ετικέτες της αγοράς, καθώς και φρέσκιας μπύρας, απευθείας από το καζάνι του ζυθοποιού

 

mesaralive.gr  23 June, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα