Ήττα με 0-4 η Πυργιώτισσα από την Δαμάστα στο Τυμπάκι

mesaralive.gr  18 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ήττα με 0-4 η Πυργιώτισσα από την Δαμάστα στο Τυμπάκι

Την ήττα με σκορ 0-4 γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής η Πυργιώτισσα από την Δαμάστα στο γήπεδο Τυμπακίου για την 29η αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να ανοίξουν το σκορ, χωρίς ωστόσο  να το  καταφέρνουν και έτσι οδηγήθηκαν στ’ αποδυτήρια ισόπαλες 0-0.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 51΄ όταν ο Δαργαντής εκτέλεσε κόρνερ και ο Γαργανουράκης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 και δέκα λεπτά αργότερα ο Πιτικάκης έαλε τις άσεις για την τελική επικράτηση σημειώνοντας με πλασέ το 0-2.
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να προσπαθούν και στο 85΄ ο Συνολάκης «έγραψε» το 0-3, για να έρθει στο 92΄ ο Γκούφας να διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Αυγενάκης(55’ Μανουδάκης), Χριστοδουλάκης, Στρατιδάκης(65’ Γκινίκα), Σαριδάκης(70’ Μακριδάκης), Παρίσι, Χανιωτάκης, Φιτσάκης, Κιόσια, Πάνος, Θεωχαράκης

Δαμάστα: Λιανάκης, Χιωτάκης, Μεσσαριτάκης, Τσάφκα, Σαρρής, Ρουμπάκης, Συνολάκης(85’ Νικολαάου, Πιτικάκης, Δαργαντής, Πατεράκης(65’ Κικολιδάκης), Γαργανουράκης (70’ Γκούφας)

 

 

ΠΗΓΗ: notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  18 April, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα