Ιππικοί Αγώνες για 14η συνεχή χρονιά στο Πετροκεφάλι.

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ιππικοί Αγώνες για 14η συνεχή χρονιά στο Πετροκεφάλι.

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι Ιππικοί Αγώνες προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου, το πρωί της Κυριακής 26 Απριλίου στην περιοχή «Δροσουλίτης» της τοπικής Κοινότητας Πετροκεφαλίου..

Να σημειωθεί ότι οι Ιππικοί Αγώνες στο Δήμο Φαιστού αποτελούν θεσμό και διεξάγονται από το 2001.

Ο Σύλλογος Προστασίας Γιοργαλίδικου Αλόγου «Οι Μεσαρίτες», σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού υλοποίησαν  και φέτος τους αγώνες, παρουσία πολλών θεατών που αγαπούν τα άλογα και στηρίζουν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πολυάριθμες συμμετοχές, φέτος από τους ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης ράτσας αλόγων (Γεωργαλίδικα) προέρχονταν από όλη την Κρήτη. 

Τους 14ους Ιππικούς Αγώνες παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Φαιστού, κ. Γιάννης Νικολακάκης, οι Αντιδήμαρχοι ,κ. Γιώργος Μαυράκης και  κα Ελένη Τιτάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Χουστουλάκης Φανούριος, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Π.ΑΦ, κ. Πουλινάκης Μανούσος και ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας  Πετροκεφαλίου, κ. Μανώλης Κανακαράκης κ.α.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος ανέφερε  ότι οι ιππικοί αγώνες αποτελούν  ένα έθιμο το οποίο θεωρείται πλέον θεσμός για την περιοχή ,η αναβίωση του οποίου ξεκίνησε από το 2001, ενώ ευχαρίστησε  όλους όσους συνέβαλαν για την υλοποίηση της άψογης διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε και φέτος.

 

mesaralive.gr  27 April, 2015 ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα