Ισχυρό μήνυμα από τη Μεσαρά για καλύτερες υπηρεσίας στον τομέα της Υγείας

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ισχυρό μήνυμα από τη Μεσαρά για καλύτερες υπηρεσίας στον τομέα της Υγείας

Ένα ισχυρότατο μήνυμα δίνει η Μεσαρά μέσα από την διοργάνωση της συναυλίας για την Υγεία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στο Αλσύλλιο του Κούλε στις Μοίρες. Και ενώ η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς, ολοένα και αυξάνονται οι φορείς και οι πολίτες της Μεσαράς που εκφράζουν την στήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την Επιτροπή Υγείας Φορέων - Πολιτών της Μεσαράς για το Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει αφού η Υγεία είναι θέμα όλων μας και τα τελευταία χρόνια οι Μεσαρίτες αισθάνονται πολίτες Β΄ κατηγορίας με τον πολύπαθο τομέα της Υγείας να νοσεί και να μην αποδίδει στους κατοίκους του Νότου αυτά που δικαιούνται!

Να υπενθυμίσουμε ότι προπώληση εισιτηρίων γίνεται από τα βιβλιοπωλεία  Λυχνάρι, Αβραάμ, Πάπυρος στις Μοίρες και το Βιβλιοπωλείο Υδρόγειος στα Καπαριανά , το Κρεοπωλείο Νικολούδης στις Μοίρες και το είδη συσκευασίας Φραγκιαδάκη.

Η εκδήλωση  «Μια συναυλία για την Υγεία» στην οποία θα παίξουν αφιλοκερδώς ο Βασίλης Σκουλάς και ο Γιώργος  Νικηφόρου Ζερβάκης, θα ξεκινήσει στις 21:30. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Μοιρών. 

 

mesaralive.gr  02 September, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα