Ισοπαλία για τον ΑΟΤ 1-1 στον Κρουσώνα με τον ΠΑΟΚ (Δηλώσεις Προπονητών)

  13 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισοπαλία για τον ΑΟΤ 1-1 στον Κρουσώνα με τον ΠΑΟΚ (Δηλώσεις Προπονητών)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΑΟΤ που έγινε το Σάββατο (12/11) στον Κρουσώνα για την 11η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό αλλά ο Κρουσώνας σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες του κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 28΄ με εκπληκτικό σουτ του Σέχου από αριστερά από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Κωνσταντουλάκη.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους η ομάδα του Τυμπακίου κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 53΄όταν μετά από φάουλ του Μαρακομιχελάκη από δεξιά η άμυνα και ο Δημητριάδης έκαναν κακή εκτίμηση της φάσης και ο Ντόκο με κεφαλιά πέτυχε το 1-1.

Προς το τέλος του αγώνα ο ΠΑΟ Κρουσώνα πίεσε για να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά ο τερματοφύλακας Κωνσταντουλάκης του Α.Ο.Τ έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις στις προσπάθειες των Σέχου στο 86΄, Πρικάκη στο 90΄και Φουκαράκη στο 94΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟ Κρουσώνα διαμαρτύρεται για ένα πέναλτι στο 87΄για χέρι του Χριστοδουλάκη και ένα ακυρωθέν γκολ του Φουκαράκη νωρίτερα, σε 1-2 που είχε με τον Μεταξάκη, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ενώ ένα πέναλτι ζήτησε και ο Α.Ο.Τ σε μαρκάρισμα του Νικηταρά στο 62΄.

ΠΑΟ Κρουσώνα: Δημητριάδης, Μακρυμανωλάκης, Κοκολοδημητράκης, (81΄Νικάκης), Χαλκιαδάκης, Παλιάρο, Δρακογιαννάκης (67΄Καρπούζης), Πρικάκης, Σούρσος, Μεταξάκης, Σέχου, Φουκαράκης.

Α.Ο. Τυμπακίου: Κωνσταντουλάκης, Στραγκαντούνας, Χριστοδουλάκης Γ. (64΄Γιάννης Χριστοδουλάκης), Άλλα, Ντόκο, Νικηταράς, Τριάντης, Μαρακομιχελάκης, Ολαγιέ (60΄Ντάλλας), Κουρουθιανάκης (14΄λ.τ Ναβροζίδης), Φιτσάκης.

 

ΠΗΓΗ: mpalakritis.gr

 

  13 November, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα