Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟ Τυμπακίου με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια

mesaralive.gr  17 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟ Τυμπακίου με τον ΠΑΝΟΜ στα Μάλια

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΟ Τυμπακίου με τον ΠΑΝΟΜ στο γήπεδο των Μαλίων, για την 7η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Τζανάκης ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Συσκάκης σημειώνοντας έτσι το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ΑΟ Τυμπακίου μπήκε πιο αποφασιστικά με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση, χάνοντας καλή ευκαιρία να το πετύχει στο 54΄, όταν ο Φλόρενς έκανε σέντρα από δεξιά και ο Ντάλας από ευνοϊκή θέση αστόχησε.
Ότι δεν κατάφεραν στην παραπάνω φάση οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 63΄, όταν ο Ολαγιέ έκανε σέντρα και ο Χριστοδουλάκης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαχαριάδη, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ σε 1-1. 
Στην συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ έχασε μοναδική ευκαιρία να ανακτήσει το προβάδισμα, όταν ο Λυδάκης βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντουλάκη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, για να έρθει απάντηση από τον ΑΟΤ λίγο πριν το τέλος, όταν ο Νιολάκης μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το «γύρισμα» που έκανε το σταμάτησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, αποφεύγοντας έτσι περαιτέρω άσχημες συνέπειες για την ομάδα του.
 

ΠΑΝΟΜ  Ζαχαριάδης, Πεδιωτίδης, Συντιχάκης, Αργυράκης(λ.τ. 60’ Κώστα). Μαυρίδης, Κοκκινάκης, Δαριβγιαννάκης(λ.τ. 30’Φερτζάι), Ντούριτς, Λυράκης, Τζανάκης(90’ Μπελιβανάκης), Σισκάκης.

ΑΟ Τυμπακίου  Κωνσταντουλάκης, Στρακατούνας, Τριάντης, Χριστοδουλάκης, Ντάλας(75’Φιτσάκης), Κουρουθιανάκης(65’Νιολάκης), Φλορένς Αναγνωστάκης, Ναβροζίδης(90’Ντόκο), Ολαγιέτ Ν., Μαρακομιχελάκης Ν.

 

ΠΗΓΗ: notosportnews.gr

 

mesaralive.gr  17 October, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα