
Ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή έναν 50χρονο Ιταλό ο οποίος μετά από χτύπημα στο κεφάλι έγινε… Γάλλος περιγράφει πρόσφατη επιστημονική μελέτη που δημοσιεύθηκε από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.
Αν και ποτέ ο 50χρονος δεν είχε εκδηλώσει αγάπη ή μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γαλλία τώρα πλέον αγαπά τα γαλλικά φιλμ, τα γαλλικά βιβλία και το γαλλικό φαγητό.
Παράλληλα αν και είχε κάνει μόνο μερικά μαθήματα γαλλικών όσο ήταν μαθητής ο 50χρονος με τα αρχικά JC πλέον μιλά Γαλλικά «σαν να τα χρησιμοποιούσε για δεκαετίες». Όπως λένε οι επιστήμονες χαρακτηριστικά «μιλά με μια υπερβολική προφορά σαν ήρωας από κινηματογραφική ταινία». Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ώρα συνεχίζει να γράφει μόνο στα Ιταλικά. Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για ένα σπάνιο ιατρικό φαινόμενο με τον τίτλο «compulsive foreign language syndrome» για το οποίο έχουν καταγραφεί μόνο 60 περιστατικά παγκοσμίως!
Πηγή: perierga.gr
Δείτε επίσης
- Ουκρανία: οι βομβαρδισμοί των τελευταίων ωρών – 26 νεκροί ανάμεσά τους τρία παιδιά
- Παγκόσμια ανησυχία: Ο Τραμπ επιβάλλει σαρωτικούς δασμούς σε δεκάδες χώρες
- Ευημερία: Πόσο ικανοποιημένοι είμαστε με τη ζωή μας; Διευρύνεται το χάσμα Βορρά-Νότου
- Σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Στη Χαβάη και την Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι
- Νετανιάχου: Δεν υπάρχει λιμός στη Γάζα, είναι fake news