Ξανά στη Γερμανία η Μαρίνα για το τελικό στάδιο της θεραπείας της

  17 March, 2019 ΑΡΘΡΑ
Ξανά στη Γερμανία η Μαρίνα για το τελικό στάδιο της θεραπείας της

Η 4χρονη Μαρίνα Παχάκη από τις Αρχάνες θα βρεθεί στη Γερμανία για να συνεχίσει τη θεραπεία της,έχοντας πάντα την οικογένεια της στο πλευρό της

Αναχώρησε εκ νέου για τη Γερμανία η 4χρονη Μαρίνα Παχάκη, που συγκίνησε ολόκληρη την Κρήτη, αλλά και το Πανελλήνιο, με την περιπέτεια της υγείας της.

Το 4χρονο κοριτσάκι από της Αρχάνες αναχώρησε, μαζί με μέλη της οικογένειάς της, σήμερα νωρίς το πρωί, από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», με προορισμό τη Γερμανίας, όπου και πρόκειται να υποβληθεί σε διαδικασίες για την τελική αποκατάσταση της υγείας της.

Όπως γράφει ο θείος της 4χρονης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook: «Καλημέρα σε όλο τον κόσμο από όλους μας... Έφτασε ξανά η ώρα της αναχώρησης για την τελική αποκατάσταση με την δύναμη του Θεού της Μαρίνας μας...!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!»

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και για την επέμβαση της αφαίρεσής του χρειάζονταν περισσότερα από 60.000 ευρώ, προκειμένου να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στο Μόναχο.

Για το λόγο αυτό, άνθρωποι από την Κρήτη, την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο κινητοποιήθηκαν, άνοιξαν την «αγκαλιά» τους και συγκέντρωσαν 50.000 ευρώ και τα προσέφεραν απλόχερα στο μικρό «αγγελούδι».

Τώρα, λοιπόν, ευχή όλων είναι η 4χρονη «πριγκίπισσα» να επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της, νικήτρια και υγιής.

 

 

  17 March, 2019 ΑΡΘΡΑ