Ξεκίνησαν οι βουτιές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»
Ξεκίνησαν χθες Τετάρτη 8 Ιουλίου οι πρώτες βουτιές στην πισίνα του Dream Fun Park στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Θεραπευτικής Κολύμβησης που και φέτος πραγματοποιείται από το Σύλλογο ΑμεΑ Γονέων και Φίλων Νότιας Κρήτης «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ».
Όπως έχει ήδη γράψει το mesaralive.gr η πισίνα παρέχεται δωρεάν στον δραστήριο Σύλλογο, ενώ την υλοποίηση του προγράμματος έχει αναλάβει για ακόμα μια χρονιά ο π. Νικόλαος Τζαγκαράκης.
Να σημειωθεί ότι χθες το πρωί τα πρώτα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, είχαν την δυνατότητα να ξεκινήσουν την θεραπευτική κολύμβηση, ενώ στόχος του Συλλόγου είναι να υπάρξει ενημέρωση σε όλα τα μέλη του και τους συμμετέχοντες στα προγράμματα που υλοποιεί.
Γι΄ αυτό το λόγο οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο υπεύθυνος της Θεραπευτικής Κολύμβησης βρίσκεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 στο χώρο του Dream Fun Park, τόσο για την υλοποίηση του προγράμματος όσο και για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων και τον προγραμματισμό των ωρών.
Δείτε επίσης
- Αναβάλλεται για το 2026 η υποχρέωση δήλωσης συγκομιδής ελιάς – Χωρίς πρόστιμα έως το 2027
- Μητσοτάκης: Η μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι η πιο δύσκολη
- Μακροζωία: Τρώνε αυτά τα 3 τρόφιμα κάθε μέρα και ξεπερνούν τα 100 – Τι καταναλώνουν
- Νίκες για τους πρωτοπόρους στην Α1 ΕΠΣΗ
- «Καμπανάκι» για την μείωση της παραγωγής λαδιού – «Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά»





