“Άνοιξε” η αυλαία του 22ου Συνεδρίου του Ομίλου Γκριμάλντι (εικόνες)

mesaralive.gr  05 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
“Άνοιξε” η αυλαία του 22ου Συνεδρίου του Ομίλου Γκριμάλντι (εικόνες)

Οι εργασίες του 22ου παγκόσμιου συνεδρίου φιλοξενούνται φέτος για δεύτερη φορά στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Lagonissi Grand Resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Καλεσμένοι απ όλο τον κόσμο όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος θα παρακολουθήσουν σήμερα και αύριο Σάββατο τις εργασίεςαπο τις οποίες θα προκύψουν ανακοινώσεις και συμπεράσματα αναφορικά με τον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών και των logistics.

 Κάθε χρόνο ο όμιλος επιλέγει διαφορετική τοποθεσία στη Μεσόγειο,προκειμένου να πραγματοποιήσει το συνέδριο αυτό που φιλοξενεί περισσότερους από 500 συνέδρους οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλους τους εμπλεκόμενους με τη ναυτιλία κλάδους  και γενικότερα  με τις θαλάσσιες μεταφορές.

Ειναι η δεύτερη φορά που ο όμιλος Γκριμάλντι φέρνει τις εργασίες του συνεδρίου στην χώρα μας, αφού το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα έλαβε χώρα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Ελούντα στο Elounda Beach το 2014. 

Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο κ Grimaldi σταθηκε ιδιάιτερα στην άκρως επιτυχημένη,τόσο σε επιχειρησιακό,όσο και σε οικονομικό επίπεδο, πορεία των Μινωικών Γραμμών, υπο την καθοδήγηση του διευθύνοντος συμβούλου κ. Αντώνη Μανιαδάκη που είναι επίσης ένας εκ των βασικών ομιλητων του συνεδρίου,ενω δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο μηδενικό δανεισμό της εταιρίας, σε μια περίοδο που η κατάσταση της εγχώριας οικονομίας είναι "ρευστή"

Το απόγευμα ο πρόεδρος του Grimaldi Group, θα παραθέσει συνέντευξη τυπου στους εκπροσώπους των μέσων της Ελλάδας και του εξωτερικόύ που καλύπτουν το γεγονός,οπου θα αναφερθεί, στο νέο τοπίο που διαμορφώνεται στiς εγχώριες θαλάσσιες συγκοινωνίες, με την Κρήτη να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Τέλος η σύνεχεια της πρώτης μέρας του συνεδρίου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις γύρω απο ον ναυτιλιακό κλάδο σε διεθνές επίπεδο. 

 

Στο πάνελ των ομιλητών ο Διευθύνων σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών κ.Αντώνης Μανιαδάκης

Φωτογραφίες απο την πρώτη μέρα του συνεδρίου

 

mesaralive.gr  05 October, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ