Ξεκίνησε προετοιμασία και συνεχίζει ο Γίγαντας Μανώλης Στεφανουδάκης

mesaralive.gr  19 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε προετοιμασία και συνεχίζει ο Γίγαντας Μανώλης Στεφανουδάκης

Φωτο: mesaralive.gr

Την πρόθεσή του να διερευνήσει κάποια θέματα υγείας που τον απασχολούσαν και στη συνέχεια να αποφασίσει αν θα συνέχιζε τον Πρωταθλητισμό, είχε κάνει γνωστή αμέσως μετά το Χρυσό Μετάλλιο στην Παραολυμπιάδα του Ρίο ο Γίγαντας Αθλητής από τη Γαλιά Μανώλης Στεφανουδάκης.

Τότε ίσως κάποιοι να αναρωτήθηκαν αν ο Μανώλης σταματά τον Πρωταθλητισμό, σήμερα ωστόσο ο ίδιος δίνει την απάντηση ξεκινώντας προπονήσεις και προετοιμασία στο στάδιο "Μανώλης Στεφανουδάκης"!!!!

Ο Μεσαρίτης Αθλητής που έχει κάνει την Μεσαρά, την Κρήτη και ολόκληρη την Ελλάδα να ριγήσει από συγκίνηση και να απογειωθεί από περηφάνια πολλές φορές μέσα από τις διακρίσεις του σε πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις, συνεχίζει ακάθεκτος!!!!

Το mesaralive.gr μίλησε  με το Μανώλη Στεφανουδάκη για την νέα αθλητική χρονιά που για τον ίδιο ξεκινά σήμερα με την πρώτη προπόνηση στο στάδιο!

«Είχα πει ότι θα δω κάποια θέματα υγείας…. Αυτό έγινε και πλέον ξεκινάμε προετοιμασία!!! Αρκετά το καθισιό!» δήλωσε ο Μανώλης Στεφανουδάκης που σήμερα ενάμιση μήνα περίπου μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Ρίο, έκανε την πρώτη προπόνηση με τον προπονητή του Ιπποκράτη Σκαντζάκη! Το mesaralive.gr εύχεται στο Γίγαντα Μεσαρίτη Αθλητή καλή προετοιμασία και επιτυχίες στην νέα αγωνιστική σεζόν!!!

 

mesaralive.gr  19 October, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα