Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη  Δια Βίου Μάθηση  στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

mesaralive.gr  15 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ξεκινούν οι αιτήσεις για τη  Δια Βίου Μάθηση  στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων με τις αιτήσεις συμμετοχής να ξεκινούν την επόμενη Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου. Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων:

«Ο Δήμος Αρχανών - Αστερουσίων και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης)  συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ

ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Aρχανών-Αστερουσίων μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για προγράμματα εθνικής και τοπικής εμβέλειας.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες και εγγραφές, απευθυνθείτε στις κ. Μπαλασάκη Αλίκη, κ. Παπαδογιαννάκη Ειρήνη Δημαρχείο Πεζών (υπόγειο) Ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης: Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη 10.00-13.00 Τηλ. 2813401154 email : kdvm 141@ gmail . com

Δηλώσεις συμμετοχής: από 22/9/2015 έως 08/10/2015

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας»

 

mesaralive.gr  15 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα