Ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην  Πόμπια

mesaralive.gr  19 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην  Πόμπια

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα το απόγευμα στην Πόμπια το χωριό του Αϊ Βασίλη! Ο Αϊ Βασίλης θα περιμένει τους μικρούς μας φίλους στο σπιτάκι του για να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους μοιράσει δώρα.

Στο χωριό θα λειτουργήσει ο φούρνος, το εργαστήρι και η βιβλιοθήκη  του Αϊ Βασίλη. Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει  Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ και face painting. Οι μικροί μας επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν στο εργαστήρι με δημιουργικές δραστηριότητες και να περιπλανηθούν στα σοκάκια της Πόμπιας με το τρενάκι του Αϊ Βασίλη!!!

Θα ακούσουμε την Χριστουγεννιάτικη χορωδία και θα φωταγωγήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο! Η διασκέδαση θα συνεχιστεί σε μια χαρούμενη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα παιδιά. Νωρίτερα θα μπορούν να διασκεδάσουν παίζοντας παιχνιδομαχίες στους δρόμους της Πόμπιας .

Πρόγραμμα Σαββάτου :

15:30   Δήλωση συμμετοχής στις «Παιχνιδομαχίες»

16:00   Έναρξη Παιχνιδομαχιών

17:30   Έναρξη λειτουργίας του χωριού του Αϊ Βασίλη

18:00   Φωταγώγηση Δέντρου

 

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου τα εργαστήρια του Αϊ Βασίλη θα ανοίξουν και πάλι τις πόρτες τους στις 9:30 με Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ και διάφορες δραστηριότητες για παιδιά.

Το χωριό του Αϊ Βασίλη θα ξανανοίξει τις πύλες του και τα επόμενα 2 Σαββατοκύριακα (26-27/12 και 2-3/1) για την διασκέδαση μικρών και μεγάλων με πολλές εκπλήξεις. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα επόμενα σαββατοκύριακα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Σας περιμένουμε για να διασκεδάσουμε και να γιορτάσουμε μαζί τη μαγεία και τη Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή με δραστηριότητες, παιχνίδια, δώρα και διασκέδαση για όλους!

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλαν ο Πολιτιστικός σύλλογος Πόμπιας, εθελοντές κάτοικοι του χωριού, οι φορείς του χωριού και ο Δήμος Φαιστού.

Ενεργή θα είναι και η συμμετοχή των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου Πόμπιας».

 

mesaralive.gr  19 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα