Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Φαιστού

Την Τρίτη 2 Ιουνίου ξεκινούν οι εγγραφές παιδιών στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Φαιστού για το σχολικό έτος 2015-2016.

Οι εγγραφές θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Ιουνίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 

1.– Αίτηση γονέα-κηδεμόνα

2.- Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού (να έχει γεννηθεί το 2011 , 2012 και   μέχρι 31/3/2013)

3.- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης των γονέων

4.- Βεβαίωση εργασίας και των δύο των γονέων  ( και οι δυο γονείς πρέπει να είναι εργαζόμενοι ) και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των ασφαλιστικών εισφορών τους . Στη βεβαίωση να αναφέρεται το ύψος των αποδοχών και ο συνολικός χρόνος εργασίας ( για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα).  Προκειμένου για ασφαλισμένους στον Ο.Γ.Α. , στον Ο.Α.Ε.Ε. ή σε οποιοδήποτε άλλο ασφαλιστικό φορέα απαιτείται ως απόδειξη της άμεσης ασφάλισής τους , φωτοαντίγραφο των τελευταίων πληρωμών στον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα .

5.- Αντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος (2014) .

6.- Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, για τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά, ανάλογα με την ηλικία του και επίσης , πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (mantoux) .

7.- Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στους Σταθμούς , εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας , όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.

Για επικοινωνία με τους Β.Σ δίδονται τα παρακάτω τηλέφωνα:

- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΙΡΩΝ  ( 28920-22496 )

- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (28920-51214)

- ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΖΑΡΟΥ ( 28940-31259 )

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Φαιστού εντάσσονται στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ « ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ  ΚΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΖΩΗΣ » .

 

mesaralive.gr  29 May, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα