Ξεκινούν οι Πρόβες με το Μουσικό Σύνολο «Κεντρώας Κρήτης Μελωδοί»

Οι πρόβες του μήνα Σεπτεμβρίου με το μουσικό σύνολο «ΚΕΝΤΡΩΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕΛΩΔΟΙ» θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 5μ.μ. στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας (Μοίρες Ηρακλείου Κρήτης).
Οι χορωδοί αλλά και οι μουσικοί της ορχήστρας που έχουν επιλεγεί, θα πρέπει να είναι όλοι παρόντες.
Επίσης καλούνται και όλοι οι ριζίτες τραγουδιστές της χορωδίας «ΚΡΗΤΕΣ ΡΙΖΙΤΕΣ» και η γυναικεία ομάδα ριζίτικου τραγουδιού «ΡΙΖΙΤΙΣΣΕΣ» για την διδασκαλία των ριζίτικων τραγουδιών που έχουν επιλεγεί και τα οποία θα αποδοθούν με μια ιδιαίτερη βυζαντινότροπη μουσική εκτέλεση κατά την διάρκεια συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν.
Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν από τον κ. Κωνσταντίνο Σταυρουλάκη, Καθηγητή Μουσικής Υπεύθυνο διδασκαλίας τραγουδιών, ορχήστρας και χορωδίας και Διευθυντή της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας.
Δείτε επίσης
- Δήμος Φαιστού: Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή - Το Κορίτσι της Παραλίας
- Το φαινόμενο στις Βούτες «ξυπνά» την αγωνία στο Μαγαρικάρι
- Πρόσκληση σε εκδήλωση μνήμης από τον Δ. Φαιστού και τον ΠΣ Μαγαρικαρίου
- Ζαρός: Σύλληψη πατέρα και γιου για μπαλωθιές σε γλέντι
- Δήμος Φαιστού: Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση με αφορμή το τέλος της σειρας ” Η Παραλία”