Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πόμπια

mesaralive.gr  24 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πόμπια

Με απόλυτη επιτυχία και με τον κόσμο να σπεύδει να διαθέσει λίγα λεπτά από το χρόνο του σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή, πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Πόμπια! Η δυναμική ομάδα εθελοντών αιμοδοτών της Πόμπιας «Άγιος Γεώργιος» για μια ακόμα φορά συγκέντρωσε πολλές φιάλες αίμα, διαθέσιμες για ανθρώπους που τους έχουν ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δυναμικός Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Πόμπιας, ξεκίνησε από το 2007 με ιδρυτή τον Γιώργο Μαλαδάκη και με τη βοήθεια του κόσμου όπως λένε τα μέλη του, συνεχίζει για ένατη χρονιά να διοργανώνει επιτυχημένες και αποτελεσματικές αιμοδοσίες.  Όπως λένε μέλη του Συλλόγου «η Πόμπια είναι από τα λίγα χωριά που κρατάνε αυτό το θεσμό και πηγαίνουν σε κάθε αιμοδοσία κάθε φορά και με πιο μεγάλη συμμετοχή. Πρόκειται για μια ομάδα που δημιουργήθηκε πάνω απ΄ όλα για το κοινό καλό του χωριού μας.

Γιατί δεν χρειάζονται πάνω από πέντε λεπτά για να κάνουμε μια καλή πράξη. Γι΄ αυτό δίνοντας λίγο από το χρόνο μας δίνουμε ολόκληρη ζωή σε κάποιον άλλον. Κάθε φορά η συμμετοχή γίνεται και μεγαλύτερη γι΄ αυτό ευχαριστούμε πολύ όλους όσους έχουν στηρίξει την προσπάθειά μας αυτή όλα αυτά τα χρόνια.

'''ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ''

Με  εκτίμηση οι υπεύθυνοι της αιμοδοσίας  Άγιος Γεώργιος,  Μαλαδακης Γιωργος-Μαλαδακη Ελευθερια.»

 

mesaralive.gr  24 March, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα