Ξήλωσαν μηχανήματα ελαιουργικού συνεταιρισμού λόγω χρεών

mesaralive.gr  09 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Ξήλωσαν μηχανήματα ελαιουργικού συνεταιρισμού λόγω χρεών

Τα μηχανήματα είχαν αγοραστεί την περίοδο του 2006-2007 για ανακαίνιση

Σπασμένα λουκέτα και τεχνικούς να ξηλώνουν τα μηχανήματα ελαιουργικού συνεταιρισμού στην Ιεράπετρα, βρήκε ο διαχειριστής του χώρου όταν πήγε το πρωί της Τετάρτης στον χώρο της εργασίας του. Μέσα στο χώρο βρίσκονται οι τεχνικοί της εταιρίας που είχαν προμηθεύσει τον συνεταιρισμό με μηχανήματα καθώς ξεκίνησε η διαδικασία κατάσχεσης λόγω χρεών.

Τα μηχανήματα είχαν αγοραστεί την περίοδο του 2006-2007 για ανακαίνιση και αφορούν τον α’ συνεταιρισμό Ιεράπετρας. Όπως είπε ο πρόεδρος κ. Αρώνης στο Ράδιο Λασίθι το χρέος του συνεταιρισμού δεν ξεπερνά τις 90.000 ευρώ, και υπάρχουν κάποιες προβληματικές επιταγές από το παρελθόν. 

Η εταιρία είχε ενημερώσει την προηγούμενη εβδομάδα για τις προθέσεις της να κατασχέσει τα μηχανήματα ενώ υπήρχε εντολή εκτέλεσης της κατάσχεσης.

Η εταιρία βρίσκεται ήδη σε διαχειριστικό έλεγχο από ορκωτό λογιστή, ενώ τα μηχανήματα θα παραμείνουν σε άλλο χώρο στην Ιεράπετρα για επτά μήνες, και αν ο συνεταιρισμός δεν ξεχρεώσει, τα μηχανήματα θα επιστραφούν στην εταιρία από την οποία αγοράστηκαν.

 

 

Πηγή  radiolasithi.gr

 

mesaralive.gr  09 June, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα