Κ. Μητσοτάκης: «Τέλος εποχής» για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας

Για «τέλος εποχής» με το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας, κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εξόφληση των μνημονιακών οφειλών της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
«Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση, αποπληρώνοντας πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας, κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010. Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά. Σήμερα, παρά τη διεθνή αναταραχή, η εθνική οικονομία μένει σταθερά στον δρόμο της προόδου και δίπλα στον πολίτη. Το είπαμε, το κάνουμε!» ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, στον λογαριασμό του στο Twitter.
Τέλος εποχής για το ΔΝΤ ως δανειστή της Ελλάδας! Η κυβέρνηση, αποπληρώνοντας πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας, κλείνει ένα γκρίζο κεφάλαιο που άνοιξε τον Μάρτιο του 2010. Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 5, 2022
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»
Σχετικά άρθρα
- Μητσοτάκης: «μπαράζ» επισκέψεων στα υπουργεία - εστιάζει σε νέους και ελεύθερους επαγγελματίες
- ΔΝΤ: Πότε προβλέπει ραγδαία μείωση του χρέους της Ελλάδας
- Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: Ταυτίζεστε με επιχειρηματικά συμφέροντα -Θα είστε τρίτο κόμμα
- Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο κυρίαρχος του κέντρου;
- Στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αδελφές του – Δείτε φωτογραφίες από την ορκωμοσία