Και τις απόκριες «στο πόδι» οι Σαμαρείτες

mesaralive.gr  20 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Και τις απόκριες «στο πόδι» οι Σαμαρείτες

Πολλές οι εκδηλώσεις για το αποκορύφωμα των αποκριών και φέτος στο Δήμο Φαιστού, οπότε και οι Εθελοντές Σαμαρείτες, Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ε.Ε.Σ. Μοιρών ήταν «στο πόδι» για να καλύψουν υγειονομικά τις εκδηλώσεις ύστερα από κάλεσμα των φορέων που τις διοργάνωσαν.

Πάνω από 45 Σαμαρείτες συνολικά, ήταν παρόντες το περασμένο Σαββατοκύριακο 17 και 18 Φεβρουαρίου, από το «Νυχτερινό Καρναβάλι» Τυμπακίου το Σάββατο, στο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού το πρωί της Κυριακής στις Μοίρες έως και αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Καρναβάλι της Πόμπιας, σε ετοιμότητα και εγρήγορση να καλύψουν πρωτοβοηθητικά οποιοδήποτε γεγονός προκύψει αλλά και για να βοηθήσουν τους φορείς στην ασφαλή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Τυμπάκι

Πολύς ήταν ο κόσμος στην καρναβαλική παρέλαση στο Τυμπάκι. Ο πολιτιστικός σύλλογος Τυμπακίου ο οποίος κάλεσε και τους εθελοντές του Ε.Ε.Σ. Μοιρών να καλύψουν υγειονομικά την παρέλαση των αρμάτων δεν ξέχασε να τους ευχαριστήσει για την συνδρομή τους.

Μοίρες

Ο Δήμος Φαιστού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των 1ου & 2ου Δημοτικού Σχολείου Μοιρών διοργάνωσε την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού, διαγωνισμό αυτοσχέδιας αποκριάτικης στολής & πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Δημαρχείου στις Μοίρες από νωρίς το πρωί και την παράσταση έκλεψαν τα γέλια, τα τραγούδια και τα παιδικά χαμόγελα σε μια αποκριάτικη γιορτή όπου κράτησε έως τις 1:30 το μεσημέρι. Παρόντες ήταν Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να καλύψει υγειονομικά το Παιδικό κυνήγι θησαυρού ύστερα από κάλεσμα των διοργανωτών.

Πόμπια

Πολύς κόσμος όπως και κάθε χρόνο προσήλθε να παρακολουθήσει την καθιερωμένη καρναβαλική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην Πόμπια στις 4 το απόγευμα της Κυριακής.

Εκεί ήταν και οι Εθελοντές του ΕΕΣ Μοιρών για την υγειονομική κάλυψη της εκδήλωσης.

 

mesaralive.gr  20 February, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ