Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη: Χρειάστηκε μία κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

https://www.parapolitika.gr/  09 July, 2024 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ
Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη: Χρειάστηκε μία κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητά του

«Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε ο δύο φορές Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης ύστερα από το περιστατικό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τον υπάλληλο του αεροδρομίου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κακλαμανάκης ξέσπασε μέσω των κοινωνικών δικτύων για τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «χρειάστηκε εντέλει μία κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων», απαριθμώντας μάλιστα περιστατικά απαράδεκτων συμπεριφορών του Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, τονίζει πως «είναι καιρός πια να δούμε και τι “κρύβει” και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το “σκοτάδι” των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. Επιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

Η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη,  όταν ήδη υπήρχαν  καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι  πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το "Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;" για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε  αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους. Αντιμετωπίσαμε τη  σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας "να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ" «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό». Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία  από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη,  με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.

Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας. 

Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

TAGS:

#Νίκος Κακλαμανάκης
#Λευτέρης Αυγενάκης

 

https://www.parapolitika.gr/  09 July, 2024 ΑΡΘΡΑΓΝΩΜΕΣ