Καλή εμφάνιση αλλά ατύχησε στο τέλος ο ΑΟΤ

mesaralive.gr  29 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Καλή εμφάνιση αλλά ατύχησε στο τέλος ο ΑΟΤ

Φώτο Αρχείου

Σε ένα όμορφο ποιοτικά παιχνίδι η Χερσόνησος κατάφερε να επικρατήσει στο τέλος του ΑΟΤ με 2-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ομίλου ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να προηγηθούν με τον Κουρουθιανάκη ωστόσο να χάνει δύο πολύ καλές στιγμές στα πρώτα δέκα λεπτά, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν χάρις την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη στο 26′.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου παρότι το Τυμπάκι πέτυχε ένα τέρμα με τον Μπεροασβίλι, με τη λάισμαν της αναμέτρησης να καταλογίζει φάουλ κατά του ποδοσφαιριστή του ΑΟΤ και τον διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, έχασαν ευκαιρίες με τον Αναγνωστάκη, από τις οποίες στη μία η μπάλα τράνταξε το δοκάρι της Χερσονήσου και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Αναγνωστάκη στο 75′.

Ωστόσο η Χερσόνησος δεν είχε πει την τελευταία της λέξη πίεσε και δημιούργησε ευκαιρίες με τους Τεπετό και Χατσή, ωστόσο το τέρμα ήρθε με τον Χαλκιαδάκη στο 89′ με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Χερσόνησος: Καλαϊτζής, Αποστολάκης, Μασέλης, Φράγκος, Χαλκιαδάκης, Χαρατσής, Ανωγειανάκης, Μαραβελάκης (70′ Χατζηνικολάκης), Τζούνιορ (90′ Φθενάκης), Παπαδάκης, Τεπετός

ΑΟΤ: Μυλωνάκης, Γαργανουράκης, Ντόκο, Χριστοδουλάκης, Αναγνωστάκης (88′ Κιούπι), Τριάντης (69′ Πολυχρονάκης), Μπεροασβίλι, Μαραγκάκης Αν., Φλόρενς, Κουρουθιανάκης, Θαμνόπουλος (70′ Μαραγκάκης).

 

 

grandsport.gr

 

mesaralive.gr  29 February, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα