Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του Τυμπακίου

mesaralive.gr  11 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές του Τυμπακίου

φωτο:mesaralive.gr

Στον Αγιασμό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου και του Γυμνασίου - Λυκείου Τυμπακίου παραβρέθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές λέγοντας «Εύχομαι καλή αρχή για τη νέα σχολική χρονιά.

Τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζετε, είμαι σίγουρος ότι η Πολιτεία και όλοι εμείς, θα φροντίσουμε να λυθούν άμεσα. Εσείς πρέπει να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρετε».

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Ν.Δ. κ. Λ. Αυγενάκης είχε συνάντηση με το Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τυμπακίου κ. Γιάννη Μαθιουδάκη με τον οποίο συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία της Κρήτης και ειδικότερα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυμπακίου.

Μετά το τέλος ο κ. Λ. Αυγενάκης δήλωσε: «Δυστυχώς, το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς χτυπά για τους μαθητές μας, με 3000 κενά στα σχολεία της Κρήτης, χωρίς καθαρίστριες, χωρίς ειδικό βοηθητικό προσωπικό και με μεγάλες ελλείψεις γενικότερα.

Δυστυχώς αυτοί που 8 μήνες κυβερνούσαν, έβαλαν τα δυνατά τους στη διαπραγμάτευση και άφησαν τη χώρα σε όλους τους άλλους τομείς να καταρρεύσει και βέβαια απέτυχαν και στα δύο.

Σήμερα, πρέπει να συνδράμουμε όλοι ώστε το συντομότερο να καλυφθούν τα κενά και να ξεκινήσουν κανονικά τα σχολεία.»

 

mesaralive.gr  11 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα