Καλοκαιρινός σήμερα ο καιρός

  07 April, 2021 ΑΡΘΡΑ
Καλοκαιρινός σήμερα ο καιρός

Με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες ξεκινάει η σημερινή μέρα εξαιτίας της επικράτησης των νοτιοδυτικών ανέμων, καθώς ο Λίβας φέρνει ζέστη. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά κι όσο πλησιάζουμε προς το βράδυ, το σκηνικό του καιρού αλλάζει άρδην, καθώς Πέμπτη και Παρασκευή περιμένουμε νέα επέλαση κακοκαιρίας με άκρως χειμερινά χαρακτηριστικά, όπως το κρύο, οι δυνατοί άνεμοι και τα χιόνια.

Στην Αττική θα κυριαρχεί ηλιοφάνεια με πολύ καλές συνθήκες, όμως οι νοτιάδες φέρνουν αφρικανική σκόνη. Ο υδράργυρος θα δείξει μέχρι και 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα επικρατεί συννεφιά με πιθανότητα βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς. 

Σιγά σιγά ο καιρός θα αρχίσει να επιδεινώνεται από τα δυτικά και τα βόρεια διαμερίσματα της χώρας, ενώ αύριο θα σαρώσει και την ανατολική και νότια χώρα. Οπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, το κρύο θα είναι τσουχτερό ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες και θα επικρατεί παγετός, που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις καλλιέργειες ιδίως στη Βόρεια Ελλάδα. Από το Σαββατοκύριακο, ο υδράργυρος τραβάει και πάλι... ανηφόρα και θα επιστρέψει το ανοιξιάτικο σκηνικό.

 

  07 April, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα